A Pharmanex® Biofoton Szkenner egy, az életmódot ellenőrző műszer.

Magyarországon egy új pénzkereseti lehetőséget bíztosít! Szabadalommal védett, szabályokhoz kötött és korlátozott darabszámba terjeszthető Biofoton Szkenner termék megismertetése.

PHARMANEX

A Pharmanex elkötelezett amellett, hogy új normákat állítson fel az iparágban, tudományos és gyógyszerészeti megközelítést alkalmazva biztonságos és hatékony természetes táplálék-kiegészítők létrehozása céljából. A hagyományos kínai bölcselet legjavának a modern tudománnyal és a 6S folyamattal történő ötvözése garantálja a biztonságot, a szabványosítást és a hatékonyságot, amelynek köszönhetően a Pharmanex termékei a legjobbak közt szerepelnek világszerte.

Az egészségügyi szakemberek a Pharmanexre tekintenek a táplálkozástudomány legfrissebb újdonságaiért és információiért. Ugyanezen okokból kifolyólag használják és ajánlják a világ élsportolói a Pharmanex termékeit magas normáikért, minőségükért és hatékonyságukért. A dzsungelektől a hegycsúcsokig, egy kalandtúrától a helyi patikáig vezető sétáig, az orvosi rendelőtől az olimpiai dobogóig ugyanazon okból használják és ajánlják az emberek a Pharmanex termékeit: mert beválnak. 

A címkén látható Pharmanex név garantálja, hogy a dobozban a lehető legjobb termék található. 


Szigorú 6S folyamatunk szabályozza minden egyes táplálék-kiegészítő gyártását -- szó szerint a magtól egészen az üvegbe kerülésig --, hogy megbizonyosodjunk arról: minden olyan dolgot, ami hatással lehet termékeinkre, ellenőrzés alatt tartunk. 

Ez azt jelenti, hogy a nem kívánatos mikróbák, vegyi méreganyagok, nehézfémek vagy oldószerek kockázata nélkül Ön minden esetben a legjobb minőségű bioaktív alapanyagokat kapja, az elvárt, tudományosan meghatározott, megfelelő adagban. 


Dr. Michael Chang, egy élvonalbeli gyógyszerész tudós, 1994-ben fogalmazta meg a Pharmanex gondolatát. Célja bizonyítottan biztonságos és hatékony táplálékkiegészítok létrehozása volt, a nyugati gyógyszerészet metodikájának és tudományának természetes termékekre történo alkalmazásával. 

A gyógyszeriparban eltöltött 15 éve során dr. Chang azt kutatta, miként lehetne megóvni és jobbá tenni az emberek egészségét. A Merck, Sharp and Dohme nevu gyógyszerészeti óriáscég orvoskémiai igazgatóhelyetteseként o felügyelte a szurovizsgálatokat, melynek részeként sokat utazott világszerte "varázslövedékeket", vagyis olyan kémiai anyagokat keresve, melyeket természetes forrásukból kivonva gyógyszerré lehet alakítani. 

E folyamat során dr. Chang 50 000 különféle növényi kivonatot vizsgált meg azután az egyetlen anyag után kutatva, melyet szabadalmaztatni lehet és végig lehet vinni a gyógyszer-feltalálási folyamaton. Ezt mondja: "Tudtam, hogy az összetevok léteznek, de az eljárás túlságosan bonyolult és költséges volt." 

Dr. Chang szerint a gyógyszergyártó cégek által szabadalmaztatható egyes molekulák izolálása gyakorta kevésbé hatékony, több mellékhatással járó termékeket eredményezett. Tudományos kutatása megerosítette benne mindazt, amit a hagyományos kínai és más alternatív gyógymódok már évszázadok óta állítanak: vagyis hogy a teljes egészében alkalmazott természetes termékek együttesen segítik elo az egészséget és általános jó közérzetet. Kezdte felismerni, milyen hatalmas lehetoséget rejtenek a "természettol kapott és a tudomány által bizonyított termékek", vagyis azok a természetes termékek, melyeket gyógyszerészeti megközelítéssel alakítanak ki, finomítanak és igazolnak. 

Dr. Chang idovel kilépett a gyógyszeriparból, hogy megvalósítsa álmát a természetes termékek kifejlesztésérol, melyek tudományosan bizonyítottan rendelkeznek az erovel az emberek életének megváltoztatására. Az egészséggel és anyagi felelosséggel kapcsolatos látomása mágnesként vonzotta a sikeres vállalat kiépítéséhez szükséges tokét és üzleti szakértelmet. 

1998. október 18-án a Pharmanex a Nu Skin Enterprises, Inc. (NYSE: NSE), egy vezeto közvetlen értékesítéssel foglalkozó cég tulajdona lett. A közvetlen eladási modell révén a vállalat hatékonyabban tudta hirdetni termékeinek elonyeit és egyedi tulajdonságait. 

Így beolvadva a világ egyik legelokelobb termékforgalmazói csatornájába a Pharmanex hatalmas világméretu bovítés közepette találta magát, izgalmas lehetoséget kapva arra, hogy további hatással legyen a tömegekre az egészségmegorzés mind helyi, mind világméretu piacain. 2001-ben a Pharmanex belépett az európai piactérre is. 


A megalakulása óta eltelt néhány év során a Pharmanex szó szerint új normákat állított fel az iparágban a minoség és tudományos feddhetetlenség terén. Ma egy több mint 50 tudósból álló csoport vezeti a Pharmanex kutatási és fejlesztési csapatát. Ez a csoport szoros együttmuködésben áll több mint 150 tudóssal a világ számos pontjáról, akik mögött olyan intézmények állnak, mint például a UCLA, a Harvard, a Columbia, a Stanford, a Tufts és a Purdue Egyetem, valamint a Sanghaji és a Pekingi Egyetem. 

Ezen felül a Pharmanex minden korábbit meghaladó világméretu társaságot alakított ki elismert tudósokból és táplálkozáskutatókból, akik a nagy elismerésnek örvendo Pharmanex Tudományos és Tanácsadó Testületeit alkotják. Ezek a testületek, melyek soraiban neves intézmények munkatársai állnak, részt vesznek a tudományos kutatások és termékfejlesztések minden fázisában. 

A természettol kapott és a tudomány által bizonyított termékekkel a Pharmanex kiemelkedik az iparágban, mi pedig teljes bizonyossággal invitálunk mindenkit, hogy vizsgálja meg, kik és mik vagyunk.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 21
Tegnapi: 74
Heti: 21
Havi: 224
Össz.: 86 322

Látogatottság növelés
Oldal: Pharmanex rövid bemutatása
A Pharmanex® Biofoton Szkenner egy, az életmódot ellenőrző műszer. - © 2008 - 2018 - ujlehetoseg.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »